Rotama partner van CirroStrato

Adoptie van Office 365 producten is mijn ding!

Aldus de woorden van Maarten van de Wiel.

Na een eerste kennismaking met Koos van IT-Concern, bij de business-club Eerst Eten, hebben we gesproken over een samenwerking. Koos gaf toen aan CirroStrato verder vorm te willen geven maar dan in de combinatie van technische en functionele ondersteuning voor de overgang naar de Cloud.

In de gesprekken die volgden sloten de ideeën goed bij elkaar aan en hebben we besloten de samenwerking aan te gaan. We bouwen CirroStrato verder uit met Cloud specifieke kennis en kunde om zo de klanten optimaal te kunnen ondersteunen. Voor technische zaken werken we samen met het team van IT-Concern. Daar weten ze hoe een Cloud omgeving veilig en betrouwbaar is in te richten en te beheren.

Mijn kennis en ervaring breng ik in bij het uitrollen van nieuwe Cloud gebaseerde producten zoals OneDrive, Forms, Teams en Planner. Maar ook de inrichting van uw SharePoint omgeving en gebruikmaken van PowerApps en PowerAutomate (voorheen Flow) behoort tot mijn expertise. Ook de bekende Office applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook moeten niet vergeten worden. Hier wordt vaak dagelijks mee gewerkt en met de juiste tips en trucs kun je veel tijd besparen!

Stap voor stap laten we mensen wennen aan de mogelijkheden van de Cloud en Microsoft 365.

Graag kom ik dan ook in gesprek met u om te kijken of wij vanuit Cirrostrato iets voor u kunnen betekenen, geheel vrijblijvend.

Is uw interesse gewekt? Bel met 0183-511456 of mail naar maarten.vandewiel@cirrostrato.nl