Nieuwe medewerker

Even voorstellen…

Ik ben Evi van der Velden. Met ingang van 1 mei ben ik werkzaam bij CirroStrato als Microsoft 365 consultant. CirroStrato ondersteunt bij het verhogen van productiviteit van werknemers, doormiddel van bijvoorbeeld het geven van workshops voor een beter gebruik van beschikbare apps in Microsoft 365.  Ik verwacht binnen CirroStrato mijn passie voor het verbinden van mensen en stakeholders kwijt te kunnen en met mijn “denken in oplossingen” mentaliteit en resultaatgerichte aanpak mijn steentje te kunnen bijdragen aan veel succesvolle implementaties. CirroStrato heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn kennis en kunde op het gebied van Teams, OneDrive, SharePoint & Power Apps uit te breiden. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

CirroStrato helpt bedrijven om zich verder te ontwikkelen binnen Microsoft 365. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.