‘Wie heeft er wijzigingen in mijn document aangebracht?’

‘Wie heeft er wijzigingen in mijn document aangebracht?’ Dat is een vraag die je wel eens gesteld zult hebben. Als je gebruik maakt van documenten in Microsoft Teams, SharePoint of OneDrive staat het ‘automatisch opslaan’ in veel gevallen standaard aan. Dit houdt in dat het bestand waarin je werkt om de paar seconden automatisch wordt opgeslagen.

Wat nou als je het niet eens bent met de wijzigingen die één van je collega’s heeft aangebracht? Dan is er een slimme oplossing! Je online omgeving bewaard namelijk verschillende versies van je document. Zo kun je altijd terug naar de versie waarin jouw collega nog geen wijzigingen heeft aangebracht.

Hoe je hiervan gebruik kunt maken? Kijk onderstaand filmpje!