Teams archiveren 📦

Een grote hoeveelheid teams waardoor je het overzicht kwijt raakt? Daar is een oplossing voor! Je kunt teams die niet meer worden gebruikt archiveren. Op deze manier bewaar je het overzicht, maar gaat de informatie niet verloren.

Het is goed om te weten dat in gearchiveerde teams de bestanden en gesprekken alleen te lezen zijn. Je kunt deze dus niet bewerken, tenzij je het team herstelt. 📖

Hoe archiveer je een team? Om deze acties uit te voeren moet je eigenaar zijn van het team:

Om het team te herstellen volg je dezelfde stappen 📲. Je drukt dan op ‘Team herstellen’