Onze Visie

Onze visie is duidelijk: “Iedereen naar de Cloud”

Dit zien we niet alleen terug op de consumentenmarkt waarbij smartphones automatisch foto’s en andere bestanden opslaan in de Cloud, maar ook dat bedrijven steeds meer richting de Cloud bewegen. Cloud computing maakt het mogelijk om apparaat, tijd en plaats onafhankelijk overal ter wereld te kunnen werken. Het gaat hier niet alleen om de opslag van bestanden maar ook dat uw medewerkers elkaar eenvoudig kunnen vinden en met elkaar samen kunnen werken.

 

Onze Missie

Onze missie is net zo duidelijk als onze visie: “Een soepele transitie naar de Cloud”

Het werken in de Cloud brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Eén van deze uitdagingen is dat er een nieuwe manier van werken wordt geïntroduceerd op de werkvloer.

Daarom is onze missie ervoor om te zorgen dat uw transitie naar de Cloud zo soepel mogelijk verloopt. Door vooraf een goed plan te hebben hoe nieuwe Cloud producten het beste binnen uw organisatie kunnen worden gebruikt, zal de acceptatiegraad voor de nieuwe manier van werken hoog zijn.

Onze Cirrostrato consultants hebben een duidelijk beeld van de missie en passen per organisatie de juiste aanpak voor, of dat nu individuele begeleiding of klassikale trainingen zijn, het wordt afgestemd op uw wensen en organisatie.

 

Onze Strategie

“Regeren is vooruitzien!”

Onze strategie is ons te onderscheiden in de wijze waarop wij onze Cloud projecten doen. Niet alleen leveren wij consultants met jarenlange ervaring op het gebied van Microsoft technologieën, maar bieden mensen aan die meedenken met u als klant. Hierdoor krijgt uw organisatie consultants die hoogwaardig advies leveren waarop u uw toekomst kunt bouwen. Samen creëren we nieuwe kansen en zetten uw organisatie op voorsprong.