Een heldere strategie is goud waard…

Veel organisaties staan vaak voor grote uitdagingen als het gaat om de overgang naar de Cloud. Heel veel aspecten moeten worden beoordeeld en beslissingen worden genomen over hoe, wanneer en wat er naar de Cloud moet worden verplaatst. Daarnaast wil je tijdens zo’n migratie voor continuïteit zorgdragen zodat “tijdens de verbouwing, de winkel gewoon open blijft”.

Dan is het fijn om te weten dat de CirroStrato strategen u met raad en daad kunnen bijstaan in het nemen van de juiste beslissingen en het in praktijk brengen van uw Cloud strategie. Deze strategen hebben namelijk al eerder met dit bijltje gehakt en kennen de valkuilen als geen ander.

Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek om u een idee te geven welke onderwerpen van belang zijn. Zo komt u op een gestructureerde manier tot de Office 365 Cloud strategie die bij u en uw organisatie past. Maar ook in de uitvoering van een Cloud migratie, op zowel technisch als functioneel vlak, is voor de CirroStrato consultants dagelijks werk, waardoor u zich gewoon kunt bezig houden met uw eigen werk.

Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak en no-nonsens mentaliteit als het gaat om de voorbereiding als de uitvoering. Geen onnodige stapels documenten en plannen creëren maar concreet en praktisch de uitdagingen aanpakken.

Denkt u, dat wil ik ook? mail ons Info@cirrostrato.nl