Get inspired and experience M365

Inzicht in de invulling van jouw behoeften en uitdagingen

Jouw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaal jij welke technologische oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De Microsoft 365 Inspiratie sessie biedt uitkomst.

Wat je kunt verwachten van een Microsoft 365 inspiratie sessie

Tijdens een Microsoft 365 inspiratie sessie ervaar jij de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van jouw specifieke wensen besteden we tijdens de sessie aandacht aan de scenario’s die voor jouw organisatie relevant zijn.

Voor wie is de Microsoft 365 inspiratie sessie bedoeld?

De inspiratie sessie is de beste manier om te leren over de tools van Microsoft zonder sales druk maar mét een professionele facilitator. Door diverse stakeholders bij elkaar te brengen, van business tot IT, geef je elkaar inzicht in uitdagingen en behoeftes. Dus geen demonstratie, maar je zit zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons en ervaart het gemak van de allerlaatste Microsoft oplossingen. Uiteraard kan er ook gekozen worden om eigen devices mee te nemen naar de sessie.

Ervaar de voordelen van CIE bij het verhelderen van jouw behoefte

  • De inspiratie sessie duurt één dagdeel en biedt plek aan 4 tot 9 deelnemers.
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen.
  • In de scenario’s gaan jullie aan de slag met fictieve data.