Microsoft 365 Consultant

Kom jij ons team versterken?

In deze rol ben jij degene die onze klanten op basis van het Microsoft 365 portfolio helpt zijn huidige IT-systemen verder te digitaliseren. Je adviezen en implementatie skills zet je volledig in dienst van de klant om hen de beste oplossing te kunnen bieden. Maar onderdeel van je werk is ook het hebben van inzicht op hun processen en procedures en daar een juiste oplossing voor te bieden in de Cloud.

Denk jij bij het lezen van bovenstaande, deze rol op mijn lijf geschreven? Look no further!

Welke kennis en competenties moet je bezitten?

Wij zoeken iemand met een HBO (werk en denkniveau) en relevante uitvoerende ervaring. Voor jou is het zelfstandig uitvoeren van Microsoft 365 Cloud gerelateerde werkzaamheden dagelijkse kost. Daarnaast volg je die nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Je houdt je kennis op peil door het volgen van seminars, trainingen en certificering.

Aan de ‘zachte kant’ verwachten we dat je een proactieve instelling hebt en niet snel opgeeft. Je denkt in uitdagingen i.p.v. problemen en met je analytisch vermogen weet je projecten tot een goed eindresultaat te brengen en een hoge mate van klanttevredenheid te realiseren. Dit alles gecombineerd met een fijne en open communicatiestijl.

Wat voor producten werken we mee?

CirroStrato gebruikt voor de digitale transitie de volgende producten:

• Microsoft 365 (Exchange Online, SharePoint, Teams, OneDrive)
• Power Apps en Power Automate
• Forms, Planner en OneNote.

Daarnaast heb je verregaande interesse in ondersteunende producten zoals;

• ShareGate
• AvePoint
• WorkplaceBuddy

Wat mag je van ons verwachten?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een sociaal bewogen bedrijf met een informeel karakter waar de ontwikkeling van en oog voor de medewerkers als zeer belangrijk wordt beschouwd.

De interessante opdrachten in de door ons gekozen marktsegmenten (van MKB tot Enterprise) bieden je een hele goede basis om verder te groeien binnen jouw vakgebied.
De enorme hoeveelheid kennis en ervaring die al aanwezig is binnen ons bedrijf, staat ook tot jouw beschikking.

Direct solliciteren?

Stuur je CV direct naar Maarten van de Wiel of Wiljan van ‘t Hof, we kijken uit naar je bericht!