Aan de slag bij CirroStrato?

Voor CirroStrato zijn we altijd op zoek naar Microsoft 365 specialisten die ons team komen versterken. Je bent niet alleen erg goed in de vertaling van een theoretische klantwens naar een technische oplossing, maar ook de functionele kant en de processen verlies je niet uit het oog. Als Microsoft 365 specialist kom je in een veelzijdig team te werken met collega’s die het leuk vinden om onze klanten te helpen bij hun weg naar of in de Cloud. Wij hebben daarom vacatures voor verschillende specialisten.

De hoofdgebieden waar onze medewerkers zich op richten zijn:

  • Exchange Online
  • OneDrive
  • SharePoint
  • Teams
  • Planner
  • PowerApps en Power Automate
  • Forms

De meest belangrijke technologie partner van CirroStrato is dan ook Microsoft en daarom ontwikkelen onze medewerkers zich op deze specialisatiegebieden. Het bijhouden van kennis en certificeringen op deze producten is daarom een absolute must. Het samenwerken in projectteams staat bij ons centraal en legt tegelijk de basis voor kennisoverdracht en individuele ontwikkeling. Nauwe samenwerking met onze leveranciers is noodzakelijk; zij leveren ons ondersteuning en zorgen ervoor dat onze productkennis up-to-date blijft.

Kortom, vind je het uitdagend om met de laatste technieken bezig te zijn en lijkt het je leuk om bij toegewijde klanten zeer uitdagende opdrachten uit te voeren, reageer dan snel op een van de onderstaande vacatures:

Acquisitie naar aanleidingen van onze vacatures is niet gewenst!

Microsoft 365 Consultant

Als Microsoft 365 Consultant begeleid je onze klant in de overgang naar de Cloud en het positioneren van nieuwe Microsoft 365 functionaliteiten binnen hun organisatie. Wil jij met jouw kennis en kunde bedrijven bijstaan in het vertalen van hun Cloud strategie naar de praktijk, dan is dit jouw kans!

Denk je, dit is iets voor mij? Lees dan hier verder.

Microsoft 365 Product Genius

Als Microsoft 365 Product Genius werk je samen met een Microsoft 365 consultant en begeleid je onze klant met de adoptie van nieuwe Microsoft 365 functionaliteiten binnen hun organisatie. Naast dat je gebruikers begeleid en gevraagde functionaliteiten ontwikkeld, ben je ook regelmatig op het hoofdkwartier van CirroStrato te vinden.

Denk je, dit is iets voor mij? Lees dan hier verder.